1523033360arlic.jpg

Miho Karlic

CEO
PROREPS

Bilateral Meetings

 • Tuesday 15:45 - 17:45
1519925913ps-Marketing-global-local-mobile.png
DescriptionPROREPS d.o.o. je specijalizirana tvrtka za Marketing te razvoj poslovanja MSP (malo i srednje poduzetništvo). Nudimo usluge marketing savjetovanja, edukaciju, online marketing i web development na području EU i globalno.
PROREPS je specijalizirana tvrtka za online marketing i organsku optimizaciju za tražilice poput Google, Bing, Yandex i Baidu. Usluga SEO-a „Search Engine Optimisation“ s iskustvom u online branding i Search Engine Marketing na raznim jezicima, ciljanim tržištima i na razne uređaje; PC, tableti, mobilni uređaji i društvene mreže.
Savjetujemo male i srednje tvrtke koje traže rast, regionalno ili globalno širenje svojih tržišta putem aktivne prisutnosti na internetu. 
Organization Type Consultant, Company
Areas of Activities

ICT and telecommunications

  Industrial manufacturing (metal, wood, plastics, etc.)

   Winemaking, Agriculture and Food

    Construction

     Industrial and construction tools and machines

      Intellectual services (engineering, design, consulting)

       Financial services and investments

        Real estate and infrastructure

         1523034093ss.jpg
         Offer

         Online Marketing & SEO

         Dali se vaši proizvodi ili usluga nalaze na internetu? Dali su dostupna u smislu da se lako nalaze bez da se poznaje ime vaše tvrtke? Ne morate biti superbrand da Vaše proizvode ili usluge lako nalaze potencijalni kupci. Ako ne dobivate upite preko svojih web stranica sa potencijalna nova tržišta ili od onih koji traže Vaše proizvode ili usluge, onda su Vam naše usluge potrebne da bi rasli i povećali prodaju! 12 godina uspješno surađujemo sa raznim industrijama i klijentima. Kontaktirajte nas za više informacija!

         Keywords: SEOOnlineMarketingDigitalSEMLeadsCROTražiliceGoogleBingYandexBaiduOptimizacijaSocijalne mrežeFacebookTwitterLinkedinGoogle+