1520945177JA_LONDON.png

PAŠKO ŠUTO

DIREKTOR
ŠM-ČUBRIĆ D.O.O.

Bilateral Meetings

 • Tuesday 15:45 - 17:45
DescriptionProduction and sales of fruit and herbal liqueurs
Organization Type Producer, Company
Areas of Activities

Winemaking, Agriculture and Food

  Offer

  VOĆNI I BILJNI LIKERI

  Paško liker je brand mediteranskih voćnih likera, koje proizvodi ŠM Čubrić d.o.o. iz Zmijavaca, pored Imotskog. U proizvodnji naših likera primjenjujemo tradicionalnu tehnologiju i recepture. S ciljem što bolje kvalitete gotovih proizvoda biramo sirovine s najboljih lokacija, pa tako za proizvodnju likera od višnje koristimo zadarsku marasku, za liker od gorke naranče autohtonu naranču sa područja Dubrovnika, limun sa otoka Visa, rogač sa otoka Hvara, a orah i kadulju iz Imotskog. Svi likeri u našoj ponudi su pripravljeni po receptu naših predaka koji su sačuvani usmenom predajom s koljena na koljeno , te spravljeni od biranih i najkvalitetnijih plodova s područja Dalmacije.
  Svoju kvalitetu potvrdili smo srebrenom medaljom za liker od višnje 2011.god. na IWSC u Londonu, srebrenom medaljom za Liker od naranče na BISC u Berlinu 2014.god., te brojnim nagradama na domaćim natjecanjima što za kvalitetu, što za dizajn. Postupak proizvodnje se vrši na potpuno prirodan i tradicionalan način, a to je postupak maceracije ( potapanje voća u alkoholu – bez aroma i aditiva), što nas upravo i čini drugačijima od ostalih proizvođača na tržištu.
  Ono što je nekad bila tajna obitelji ponosnog Imotskog sada je pred Vama ne izgubivši tajanstvenost i toplinu, koja nas u dubini bića grije poput popijenog sunca.